Inlägget gjort

Ombyggd sajt – nya smycken

Vi har i dagarna byggt om billigasmyckenonline.se och gjort många förbättringar på sidan. Vi har nu ett större sortiment av billiga smycken och accessoarer – flera tusen produkter – vi har nya kategorier som roliga örhängen, reflextofsar och en REA-sektion. Sidan är även snabbare och fungerar bättre responsivt för att surfa på sajten i surfplattan eller på mobilen.

Välkommen till nya billigasmyckenonline.se – hoppas du kommer att trivas!

Inlägget gjort

Billiga ringar på nätet

Är du på jakt efter billiga ringar på nätet? Isåfall kommer här några tips på billiga, prisvärda ringar som finns att köpa online:

Söt liten ring som föreställer en teatermask, röd med gnistrande små stenar. Pris: 69 kr

Poker ring – en silvrig ring med en royal straight flush. Ringen blir din för 79 riksdaler.

Två hjärtan på samma ring. Kostar endast 49 kr!

Liten flamingo och blommor, ringen kostar 59 kr.

Här hittar du fler bra tips på riktigt billiga ringar.

Inlägget gjort

Billig halsring

Är du på jakt efter en billig halsring på nätet av samma modell som kända bloggerskor använder? Ett antal nätbutiker med smycken och accessoarer säljer de populära halsringarna. Vill du ha samma modell på halsringen som Kenza har hittar du den silverfärgade stela halsringen hos bl.a. Item by Johanna för 180 kr och halsring hos Becca Design för 169 kr.

Kenza med halsring.

De butikerna säljer samma modell på halsringen som många mer (eller mindre) kända bloggare som Kenza Zouiten, Victoria Törnegren, Kissie, Lisa Olsson m.fl. använder sig av. Kenza har halsring från Item by Johanna, Kissies halsring är från Becca design.

Ännu billigare halsring

Ps. använd koden billigasmycken så får du just nu 10% rabatt på din beställning hos Becca design! (halsringen blir då ännu billigare och kostar bara ca 150 kr!)

Uppdaterat: slutsåld. Se våra billiga dam-smycken här istället.

 

Inlägget gjort

Smycken till sommaren

Även på sommaren vill man självklart vara fin. Därför har vi på billiga smycken online letat upp lite snygga utvalda och billiga smycken som passar perfekt nu till sommaren.

Halsband med söt liten glass på – 89 kr

Vita pilotsolglasögon – 99 kr – snygga och billiga!

Hjärtformade solglasögon i flera färger – 99 kr st.

Har du egna tips på billiga och snygga smycken & accessoarer som hör sommaren till? Kommentera gärna!

Inlägget gjort

Billiga ear cuffs

Letar du efter billiga ear cuffs? Det finns många butiker som säljer ear cuffs billigt, exempelvis brukar smyckesbutiken Glitter sälja earcuffs till billiga priser. Glitter har ingen nätbutik utan man får isåfall leta upp någon av alla deras butiker. Chansen är ganska stor att du har en butik i din stad då Glitter har över 250 butiker i Skandinavien!

Just nu kan du köpa denna Ear Cuffen superbilligt på Becca Design, pris: 29 kr! Klicka på bilden nedan för att komma dit:

Billig Ear Cuff – 29 kr.

Köp billiga Ear Cuffs

Är du ute efter riktigt billiga ear cuffs kan du:

  • Se om du hittar några tips på sajten Ear Cuffs.se som skriver och tipsar om Ear Cuffs och Ear Wraps.
  • Leta smyckesbutiker med smycken online som säljer Ear Cuffs, hos BeccaDesign.se hittar du t.ex. en Ear Cuffs-kategori.
  • Leta efter fynd på Tradera eller eBay.
  • Söka upp en Glitter-butik i din stad. Bor du i en storstad har du nästan säkert en Glitterbutik med billiga ear cuffs i din närhet.

Har du några mer tips på var man kan köpa billiga ear cuffs på nätet?