Sälja guld till högt guldpris

Har du guld och guldsmycken men skulle hellre vilja ha pengar för guldet? Det finns företag dit du kan sälja guld och på så sätt få pengar istället för ditt guld och dina smycken. För dig som vill veta mer om hur man säljer sitt guld till högt guldpris får du här lite tips.

Du kan sälja både 14 karat guld, 18 karat guld, 20 karat guld och 24 karats guld.

Få högt guldpris

Ett företag som har specialiserat sig på att köpa guld är Guldbrev där du kan sälja ditt guld till högt guldpris. Fördelen med att sälja sitt guld till Guldbrev är att du får ett högt guldpris då Guldpris inte har några fysiska butik och därmed hyra och andra utgifter. Eftersom företaget inte har någon fysisk butik är det enkelt att sälja sitt guld till Guldbrev oavsett var i landet man bor.

Är det säkert att sälja guld till Guldbrev?

Otvivelaktigt ja – företaget Guldbrev samarbetar med Posten, ditt guld är försäkrat till upp till 100.000 kr och man har även polistillstånd för sin verksamhet.

Är du inte nöjd med guldpriset du erbjuds för ditt guld kan du få ditt guld skickat tillbaka till dig. Du har alltså inget att förlora!

Så här enkelt säljer du ditt guld

  1. Besök Guldbrevs hemsida, där ser du även aktuellt guldpris och erbjudande.
  2. Fyll i ditt för- och efternamn, personnummer, telefonnummer och e-post.
  3. Du får inom kort ett gratis guldbrev på posten som du kan använda för att skicka in dina guldsmycken och ditt guld du vill få värderat.