≡ Menu

Billiga armbandsur

Billiga armbandsur Billiga klockor och armbandsur på nätet, här hittar du billiga armbandsklockor för under 500 kr som du kan shoppa online.

Snygga och billiga armbandsur till både herr och dam - det finns faktiskt både riktigt snygga herrklockor och damklockor för under femhundralappen!

 
Produkter per sida: Sortera:
 
Sidor: first pageprev page1next pagelast page

Bakåtgående Armbandsur Röd

Bakåtgående Armbandsur Röd
Pris: 189 kr

Bakåtgående Armbandsur Röd är en ursnygg armbandsklocka som är lite annorlunda mot andra klockor.

Klockarmband V03D/PKG svart

Klockarmband V03D/PKG svart
Pris: 300 kr

Klockarmband av svart kalvskinn som passar till armbandsuren V03D och PKG (urverk 38 mm) från VOID Watches. Kommer utan spännen. Om du ska ersätta ett gammalt klockarmband

LEGO Friends Barnklocka Stephanie plast 8020172

LEGO Friends Barnklocka Stephanie plast 8020172
Pris: 419 kr

Denna LEGO Friends barnklocka Stephanie kan monteras ihop på olika sätt, vilket gör att den garanterat går hem hos små LEGO-fans. Den består av 30 delar, inklusive en LEGO Stephanie-figur. Ditt barn kan göra klockan perfekt för sin handled! Klockan med quarts-urverk är fri från nickel, är vattentät upp till 50 meter och har reptåligt glas (2 cm i diameter). De nödvändiga batterierna ingår i leveransen. Klockan är lämplig för barn på 6 år och upp.

LEGO CiTY Barnklocka polis plast 8020257

LEGO CiTY Barnklocka polis plast 8020257
Pris: 419 kr

Denna LEGO CiTY polis-barnklocka kan monteras ihop på olika sätt, vilket gör att den garanterat går hem hos små LEGO-fans. Den består av 30 delar, inklusive en polis LEGO-figur. Ditt barn kan göra klockan perfekt för sin handled! Klockan med quarts-urverk är fri från nickel, är vattentät upp till 50 meter och har reptåligt glas (2 cm i diameter). De nödvändiga batterierna ingår i leveransen. Klockan är lämplig för barn på 6 år och upp.

Brüder Mannesmann Urmakarverktygsats 11760

Brüder Mannesmann Urmakarverktygsats 11760
Pris: 479 kr

Med det här omfattande uppsättning urmakarverktyg från Brüder Mannesmann får du allt du behöver för att serva armbandsur, smycken, klockor och klockarmband. Boettöppnaren kan justeras i 6 olika lägen. En stiftborttagare för att korta eller förlänga klockarmband ingår, så väl som en mängd stift i olika storlekar till klockarmband. Alla föremål är välordnat packade i en praktisk förvaringsväska.

Sidor: first pageprev page1next pagelast page